In deel drie van de reeks over minder bekende (lees: niet dagelijks op 3FM en Sky Radio beluisterbare) nederpopartiesten een band met een Franse naam en schijnbaar Amerikaanse muziek: Maison du Malheur.

maison-du-malheur-3819-684-244-684-684-244

Bewapend met banjo en blazers reist Maison du Malheur momenteel stad en land af om Nederland kennis te laten maken met hun rechtstreeks uit de jaren ’30 weggeplukte rokerige jazz- en bluesgeluid. Live swingt de band als geen ander, zo heeft menig Nederlander de afgelopen maanden al in het clubcircuit en op festivals mogen ervaren.

Ook de Wereld Draait Door heeft inmiddels al een bezoekje gekregen van de mannen van Maison du Malheur, die de aanwezigen in de studio perplex deden staan met hun ijzersterke rock ’n roll met ouderwets randje. Luister voor een goed beeld van hoe de band klinkt naar hun dit jaar uitgekomen debuut Wicked Transmission, alvorens je compleet onder te dompelen in het feest dat Maison du Malheur live is. Ze komen de komende maanden nog in vele uithoeken en gehuchten in ons land, dus er is nog genoeg kans ze in levende lijve aan het werk te zien!

 

Tags: , , , ,