collage-festival-outfits

Nederland is een echt festivalland. Elk jaar is er wel weer een nieuw festival te vinden. Bijna iedereen gaat jaarlijks dan ook wel naar een of meer festivals. Maar wat is nou de beste outfit om op zo’n festival te dragen? We helpen je hier op weg.

Je weet in Nederland van tevoren nooit wat voor weer het gaat worden. Het is dus van belang dat je je kleedt voor alle mogelijke weersomstandigheden. Als het een slechte, regenachtige zomer is, kies je het beste voor een lange (spijker)broek. Hierboven draag je laagjes, voor het geval het toch nog warm wordt. Draag bijvoorbeeld een shirt met een colbert of een leren jasje. Je colbert of jasje kun je altijd uittrekken.

Als het zomers weer is, kun je met je festivaloutfit alle kanten op. Als vrouw kun je kiezen voor een jurkje of een korte broek met een hemdje of T-shirt. Als man kun je gaan voor shorts met een T-shirt met een coole print. Draag iets op je hoofd om verbranding te voorkomen en smeer je goed in met zonnebrandcrème.

festivallook-on-street

Wat voor weer het ook is, het meest geschikt om aan je voeten te dragen zijn in alle gevallen comfortabele sneakers. Sneakers zijn er in alle kleuren en soorten, dus voor iedere outfit is er een passend paar sneakers te vinden. Ga als dame in ieder geval niet voor schoenen met hakken. Je moet er tenslotte de hele dag op staan.

Accessoires horen natuurlijk ook bij je outfit. Het belangrijkste is een zonnebril. Ook als het weer slecht is, is een zonnebril geen overbodige luxe. Je bent namelijk de hele dag buiten, dus elk straaltje zon kan in je ogen schijnen. Kies een zonnebril die bij de vorm van je hoofd past.

 

Tags: ,